Auxiliar de pastisseria i fleca

 

Aprendràs a

 

Elaboració de productes alimentaris de pa, pastisseria i brioixeria

 


Acabat, decoració i presentació dels productes

 


Atenció al client

 


Sortides professionals

 

Auxiliar de forneria


 

Auxiliar de pastisseria


 

Auxiliar de magatzem de pastisseria


 

Empleat/da d’establiment de pastisseria


 

Mòduls de formació professional

(entre 615 i 665 hores)

Processos Bàsics de Pastisseria


Operacions Bàsiques de Forneria


Atenció al Client i Dispensació en Pastisseria i Forneria


Projecte Integrat


Formació Bàsica en Prevenció de Riscos Laborals

 

Formació Pràctica en Empreses

(mínim 180 hores)


Mòduls de formació general

(entre 295 i 345 hores)

Estratègies i Eines de Comunicació

 

Entorn Social i Territorial

 

Estratègies i Eines Matemàtiques

 

Incorporació al Món Professional

 

Tutoria, seguiment i orientació personalitzada

(40 hores)

Qualificació professional completa

: Activitats

Imatge d'Odoo i bloc de text

Continuïtat, i després què?

- Certificació acadèmica i professional que conté la qualificació final obtinguda en el programa de formació i inserció (PFI) i acredita les competències professionals assolides.
- Millors possibilitats per a la superació de la prova d'accés als cicles formatius de grau mitjà.
- Reconeixement dels mòduls professionals superats en el programa de formació i inserció (PFI) per a l'obtenció del títol professional bàsic associat al perfil.
- Obtenció del certificat de professionalitat XXXX , que emet l'Administració laboral.
- Accés als centres de formació d'adults per obtenir el GESO, sense complir el requisit de tenir 18 anys

Forma't i informa't !

Uneix-te a nosaltres per fer del teu futur un lloc millor.