Elaboració de productes alimentaris de pa, pastisseria i brioixeria
Acabat, decoració i presentació dels productes
Atenció al client
Mòduls de formació professional
(entre 615 i 665 hores)
Processos Bàsics de Pastisseria
Operacions Bàsiques de Forneria
Atenció al Client i Dispensació en Pastisseria i Forneria
Projecte Integrat
Formació Bàsica en Prevenció de Riscos Laborals
Formació Pràctica en Empreses (mínim 180 hores)
Sortides professionals
Auxiliar de forneria
Auxiliar de pastisseria
Auxiliar de magatzem de pastisseria
Empleat/da d’establiment de pastisseria
Mòduls de formació general
(entre 295 i 345 hores)
Estratègies i Eines de Comunicació
Entorn Social i Territorial
Estratègies i Eines Matemàtiques
Incorporació al Món Professional
Tutoria, seguiment i orientació personalitzada (40 hores)
Qualificació professional complerta
HOT414_1: Operacions bàsiques de pastisseria
HOTR0109: Operacions bàsiques de pastisseria
Continuïtat, i després què?
Certificat del Curs d’accés als cicles formatius de grau mitjà (CAM), si el PFI s’ha cursat en un centre autoritzat a impartir aquest Curs d’accés
Certificació acadèmica i professional que conté la qualificació final obtinguda en el programa de formació i inserció (PFI) i acredita les competències professionals assolides.
Millors possibilitats per a la superació de la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà.
Reconeixement dels mòduls professionals superats en el programa de formació i inserció (PFI) per a l’obtenció del títol professional bàsic associat al perfil.
Obtenció del certificat de professionalitat HOTR0109 , que emet l’Administració laboral.
Accés als centres de formació d’adults per obtenir el GESO, sense complir el requisit de tenir 18 anys