Auxiliar de pastisseria i forneria

Aprendràs a

  • Elaboració de productes alimentaris de pa, pastisseria i brioixeria
  • Acabat, decoració i presentació dels productes
  • Atenció al client

Mòduls de formació professional

(entre 615 i 665 hores)

  • Processos Bàsics de Pastisseria
  • Operacions Bàsiques de Forneria
  • Atenció al Client i Dispensació en Pastisseria i Forneria
  • Projecte Integrat
  • Formació Bàsica en Prevenció de Riscos Laborals
  • Formació Pràctica en Empreses
    (mínim 180 hores)

Sortides professionals

  • Auxiliar de forneria
  • Auxiliar de pastisseria
  • Auxiliar de magatzem de pastisseria
  • Empleat/da d’establiment de pastisseria

Mòduls de formació general

(entre 295 i 345 hores)

  • Estratègies i Eines de Comunicació
  • Entorn Social i Territorial
  • Estratègies i Eines Matemàtiques
  • Incorporació al Món Professional
  • Tutoria, seguiment i orientació personalitzada
    (40 hores)

Qualificació professional complerta

HOT414_1: Operacions bàsiques de pastisseria

HOTR0109: Operacions bàsiques de pastisseria

Continuïtat, i després què?

  • Certificat del Curs d’accés als cicles formatius de grau mitjà (CAM), si el PFI s’ha cursat en un centre autoritzat a impartir aquest Curs d’accés
  • Certificació acadèmica i professional que conté la qualificació final obtinguda en el programa de formació i inserció (PFI) i acredita les competències professionals assolides.
  • Millors possibilitats per a la superació de la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà.
  • Reconeixement dels mòduls professionals superats en el programa de formació i inserció (PFI) per a l’obtenció del títol professional bàsic associat al perfil.
  • Obtenció del certificat de professionalitat HOTR0109 , que emet l’Administració laboral.
  • Accés als centres de formació d’adults per obtenir el GESO, sense complir el requisit de tenir 18 anys

Connecteu amb nosaltres


93 337 80 37

a8960234@xtec.cat